Centrála DiMAX 1210Z

Massoth, PIKO, LGB

Re: Centrála DiMAX 1210Z

Příspěvekod pepaamisa » ned 23. úno 2014 21:00:56

Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi bezdrátovým navigátorem a RC navigátorem?
pepaamisa
 
Příspěvky: 49
Registrován: ned 19. led 2014 14:53:19

Re: Centrála DiMAX 1210Z

Příspěvekod digitalista » pon 24. úno 2014 21:51:58

pepaamisa píše:Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi bezdrátovým navigátorem a RC navigátorem?


Vůbec žádný.
digitalista
 
Příspěvky: 160
Registrován: úte 27. srp 2013 10:44:13

Re: Centrála DiMAX 1210Z

Příspěvekod pepaamisa » pon 24. úno 2014 23:13:47

No jeden má anténu uvnitř a druhý má tu plandající. Mám tu verzi RC která je o nějakou stokorunu levnější a občas se mi stane že loko přestane reagovat a musím ji znovu navolit aby se chytla, máte podobnou zkušenost?
pepaamisa
 
Příspěvky: 49
Registrován: ned 19. led 2014 14:53:19

Re: Centrála DiMAX 1210Z

Příspěvekod digitalista » úte 25. úno 2014 13:55:01

pepaamisa píše:No jeden má anténu uvnitř a druhý má tu plandající. Mám tu verzi RC která je o nějakou stokorunu levnější a občas se mi stane že loko přestane reagovat a musím ji znovu navolit aby se chytla, máte podobnou zkušenost?


Ten s plandající anténou má větší dosah. Údajně by tento modul měl jít dodatečně namontovat do standartního.
Já mám bezdráty standartní a není problém.
digitalista
 
Příspěvky: 160
Registrován: úte 27. srp 2013 10:44:13

Re: Centrála DiMAX 1210Z

Příspěvekod Vlaky Zezulka » úte 25. úno 2014 21:14:58

Já mám oba, ten s anténou raději požívám, protože bez antény když se pohybuji blízko baráku tak ztrácí signál.
Vlaky Zezulka
Administrátor
 
Příspěvky: 151
Registrován: sob 02. bře 2013 1:08:38
Bydliště: Běleč nad orlicí 115

Re: Centrála DiMAX 1210Z

Příspěvekod digitalista » stř 26. úno 2014 17:38:37

Vlaky Zezulka píše:Já mám oba, ten s anténou raději požívám, protože bez antény když se pohybuji blízko baráku tak ztrácí signál.


Anténu máte venku na prostranství ?
digitalista
 
Příspěvky: 160
Registrován: úte 27. srp 2013 10:44:13

Re: Centrála DiMAX 1210Z

Příspěvekod pepaamisa » stř 26. úno 2014 20:31:33

digitalista píše:
Vlaky Zezulka píše:Já mám oba, ten s anténou raději požívám, protože bez antény když se pohybuji blízko baráku tak ztrácí signál.


Anténu máte venku na prostranství ?


Jj jak máte obecně umístěný modul s anténou? Je nějaký rozdíl ve výšce umístění? A je jedno zda vodorovně či svisle?
pepaamisa
 
Příspěvky: 49
Registrován: ned 19. led 2014 14:53:19

Re: Centrála DiMAX 1210Z

Příspěvekod Vlaky Zezulka » stř 26. úno 2014 21:59:19

Přimáč FM mám umístěný v baráku vedle centrály. Zkoušel jsem ho dát i ven, ale za barák stejně stínil signál.
Vlaky Zezulka
Administrátor
 
Příspěvky: 151
Registrován: sob 02. bře 2013 1:08:38
Bydliště: Běleč nad orlicí 115

Re: Centrála DiMAX 1210Z

Příspěvekod digitalista » čtv 27. úno 2014 14:38:17

pepaamisa píše:
digitalista píše:
Vlaky Zezulka píše:Já mám oba, ten s anténou raději požívám, protože bez antény když se pohybuji blízko baráku tak ztrácí signál.


Anténu máte venku na prostranství ?


Jj jak máte obecně umístěný modul s anténou? Je nějaký rozdíl ve výšce umístění? A je jedno zda vodorovně či svisle?


Modul s anténou mám umístěný uvnitř za oknem. Délka kabelu k centrále cca. 1 m Výška asi 1 m nad zemí. Svisle nebo vodorovně je jedno, s ovladačem stejně manipulujete ve všech směrech.
digitalista
 
Příspěvky: 160
Registrován: úte 27. srp 2013 10:44:13

Re: Centrála DiMAX 1210Z

Příspěvekod digitalista » čtv 27. úno 2014 14:39:23

Vlaky Zezulka píše:Přimáč FM mám umístěný v baráku vedle centrály. Zkoušel jsem ho dát i ven, ale za barák stejně stínil signál.


Jasně, tam pohltí signál zdi.....
digitalista
 
Příspěvky: 160
Registrován: úte 27. srp 2013 10:44:13

Předchozí

Zpět na Digitalizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron


Sponzor fóra je firma Vlaky Zezulka


Blog Zahradní železnice blog-zahardni-zeleznice