Zdravím vás. Já používám zvukový modul Uhlenbrock Intellisound 3, je hodně malý a dá se použít na všechna měřítka modelové železnice. Stával do tisíce korun a
teď cena lehce přeskočila tisícovku, cena je i s nahráním libovolného zvuku, podle databáze na stránkách Uhlenbrock. Změny cv jsou od 900 a výše a programovací
moduly je načíst umí. Ale v praxi jde hlavně o hlasitost, zbytek ani není třeba moc měnit. Ale jak jsem již někde psal, mě to šlo pouze, když jsem použil oba dekodéry
od Uhlenbrocku, Reproduktor je možné použít jakýkoliv, hraje to úplně se vším i s reprákem vykuchaným ze starého počítače.
Dekodér pro jízdu mám zatím jen 77500, má 3A je vhodný na dvoumotorové mašiny a funguje bezvadně. 77100 má 1,8A a to by mělo stačit na jednomotorové mašiny, ale ještě jsem ho neotestoval. Měl by být na drátech, ten větší je šroubovací, líp se s ním pracuje, rozdíl v ceně minimální.
Dekodéry kupuji různě některé jsem koupil u Daleckého, další u Modely Modra. Ceny jsou hodně zajímavé a na spoustu obyčejných mašin to úplně stačí.
A ještě jedna maličkost, dekodéry mi přišly z návodem v češtině, v géčku věc téměř nevídaná... Na odkaze je 77500 a to malé je Intellisound 3.
http://www.mkmodel.ic.cz/galerie/main.p ... ght.png_RD