GKarel píše:Pánové tady se to nějak rozjelo.
GKarel píše:
Toto téma je u nás propírané snad na všech fórech. Já osobně elektrice vůbec nerozumím a přesto jezdím digitál. Všechno v podstatě montuju podle obrázkových návodů, které k těm digitálním komponentům jsou a funguje to. V dnešní době přece nějaké nuly a jedničky řídí úplně všechno, digitál je prostě všude.
G_Zahrada píše:Jo a když jsem chtěl po p.Šilerovi střešní izolátory na Ge4/4 nebo na Deh4/4, tak se tvářil jako, že to nejde koupit. Ale přitom zdroj je na LGB-foru.de nebo u p. Zezulky odkazovně.
digitalista píše:G_Zahrada píše:Jo a když jsem chtěl po p.Šilerovi střešní izolátory na Ge4/4 nebo na Deh4/4, tak se tvářil jako, že to nejde koupit. Ale přitom zdroj je na LGB-foru.de nebo u p. Zezulky odkazovně.
Je otázka, jestli se to panu Šilerovi vyplatí a vy jste ochoten dát za 1 izolátor 2,00 Eura a cca. 20,00 Eur poštovné.....
G_Zahrada píše:digitalista píše:G_Zahrada píše:Jo a když jsem chtěl po p.Šilerovi střešní izolátory na Ge4/4 nebo na Deh4/4, tak se tvářil jako, že to nejde koupit. Ale přitom zdroj je na LGB-foru.de nebo u p. Zezulky odkazovně.
Je otázka, jestli se to panu Šilerovi vyplatí a vy jste ochoten dát za 1 izolátor 2,00 Eura a cca. 20,00 Eur poštovné.....
Mňo jednak Šiler nakupuje ve velkém a dodává po půl roce i déle, takže poštovné 20,- Eur se do jisté míry smrskne. A 2 Eur za izolátor není zas tak moc - není jich tolik potřeba. Konečně za 2 smetáky jsem zaplatil taky 1000,- Kč. Izolátory na model by stály cca 500-1000,- Kč. Když jsem po něm chtěl nějakou nabídku tak řekl, že to nejde - mohl rovnou říct, že mu to nevyplatí. Digitál mi nutil horem dolem a pořád mě přesvědčoval o nějakých jeho výhodách (nechci se tady přít co je lepší zda DCC nebo analog - tady jde o přístup - když šlo o větší peníze, byl jak mílius).
Možná se taky ptáte co mám proti jeho kolejišti - mám, protože na něj umístil jistý evidentní kýč navíc za slušný balík peněz (který mnozí hlupáci obdivují) - do jisté míry se to podobá jistému RC-analogu-digitálu za 17000,-. A v případě tohoto kolejiště navíc nejde o kýč za nějakých 17 tis.
Tož tak.
digitalista píše:Jo, může to tak být. Kolejiště p Šilera jsem neviděl a ani mě nějak nezajímá. co si každý postaví na zahradě je jeho věc........
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků