RC-analogový zahrádkář na zahradní železnici a domácí modelová železnice. Modely Zahradní železnice má delší životnost než např. osobní automobil - nereziví. Z důvodů neustálých změn pravidel fora (je to nemorální) jsem s tímto forem skončil.
Taky by to šlo.... Kácet ale strom ze sousedství, který mi třeba nepatří......nevím nevím I když diskont Lidl s tím má své zkušenosti.....
RC-analogový zahrádkář na zahradní železnici a domácí modelová železnice. Modely Zahradní železnice má delší životnost než např. osobní automobil - nereziví. Z důvodů neustálých změn pravidel fora (je to nemorální) jsem s tímto forem skončil.
No to je tím, že nečistí kolejový svršek. Pěkné video.
Vlaky Zezulka píše: A letos opravdu se mravencům v kolejišti daří.
Dobré zkušenosti mám se Substralem na mravence. Hubí a ničí hnízda. Vždy se jim trošička usipe. Je to vpodstatě jed působící se zpožděním. A mně to funguje. Dá se to od jinývh výrobců koupit v krabičce zabraňující styku s dětmi a psy. Zahradník